Om oss

Läs mer om oss & vår butik

Butiken i Göteborg

2019 föddes drömmen om att erbjuda inredning med det lilla extra. En butik som i sig är en upplevelse, som inspirerar till att skapa ett personligt hem utan att det måste kosta en förmögenhet. Kort därefter slog vi upp dörrarna till vår första butik med vårt egna koncept som vi döpte till Krut & Krusiduller. Namnet kom ifrån tanken på att erbjuda mysfaktor med guldkant, högt och lågt. Något som överraskar. Något som sprakande, prasslande, bjuder på ett leende. Något som man med glädje ger bort som gåva till sig själv eller någon kär. Vi har också valt att erbjuda ett stort sortiment av lokalodlade växter samt av mer exotiska slag. Både för att stödja våra lokala vänner men också för att vi själva har en stor förkärlek för att skapa ett personligt intryck med hjälp av grönt.

Frida som driver Krut & Krusiduller har många års erfarenhet av form, färg och inredning och drivs av visionen om att ditt hem skall vara som en varm famn att alltid kunna vila eller fylla på energi i. I dessa tider har hemmet blivit en ännu mer betydande plats för många av oss. En plats att komma till där man känner trygghet, värme och skaparglädje. Så varmt välkommen skall du vara till ’Krut & Krusiduller’ den lilla familjeägda butiken på Södra Hamngatan 25, som alltid bjuder på en överraskning och en gnistrande, varm, genuin upplevelse för sinne och själ.

Butikens öppettider

Måndag – fredag: 10.30 – 18.00
Lördag: 10.30 – 16.00
Söndag: Stängt

Krut & Krusiduller innehar F-skattesedel.

Vår adress:
Krut & Krusiduller (Etage 5 AB)
Org. nummer 559191-4360
Södra Hamngatan 25
SE-411 14 Göteborg
Sverige

E-post: kontakt@krutochkrusiduller.se
Tel: 076-006 65 81

Hör av dig till oss

Har du frågor angående beställning, leveransvillkor eller våra produkter kan du kontakta oss via e-post så hjälper vi dig. 

Hör av dig till oss

Har du frågor angående beställning, leveransvillkor eller våra produkter kan du kontakta oss via e-post så hjälper vi dig.